Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

prehľad aktivít v obci k 2.7.2023

GALÉRIA
Dátum: 03.07.2023
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 620
2 min. čítania
prehľad aktivít v obci k 2.7.2023

prehľad aktivít

Zdravíme všetkých prinášam stručný prehľad prác za uplynulé obdobie:
- v stredu sa uskutočnilo obecné zastupiteľstvo, ktorého uznesenia a zápisnicu nájdete v priebehu týždňa na webovej stránke obce;
- vo štvrtok sa uskutočnila rozlúčka predškolálov v MŠ. Aj touto cestou sa chcem poďakovať za pozvanie a za organizáciu.
- v piatok sa uskutočnilo ukončenie školského roka v ZŠ, aj touto cestou sa chcem poďakovať celému kolektívu ZŠ na čele s pani riaditeľkou za výbornú spoluprácu a popriať im príjemnú dovolenku na načerpanie nových síl.
V piatok sme spolu s MŠ zorganizovali rozlúčkové popoludnie v MŠ, kde sme školský rok ukončili kultúrnym programom žiakov, spoločnými aktivitami a opekačkou. Celému kolektívu MŠ ďakujem na čele s pani riaditeľkou ďakujem za organizáciu a doterajšiu výbornú spoluprácu.
V sobotu sa konal druhý ročník Zbehovice, ďakujem organizátorom za skvelú akciu.
Už v sobotu nás na futbalovom ihrisku čaká Deň detí. Priletia Lietajúce rozprávky, je pripravený bohatý program, občerstvenie, súťaženie, penová párty a opekačka.
Okrem príprav akcií prebieha stála údržba verejných plôch, kosenie, pokračujú práce na pošte (omietky, strecha), na Andači sa pokračuje v realizovaní projektu budovania zelenej infraštruktúry. V miestnej knižnici sme pripravili pre deti tipy na prázdninové čítanie.
Dávam do pozornosti oznam od pani Dr. Laukovej, zmena ordinačných hodín počas prázdnin (v prílohe)
Tiež dávam do pozornosti výletné jazdy do Radošinky, viac o programe https://www.zbehy.sk/.../vyletne-jazdy-do-radosiny-na...

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.