Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

MDD v MŠ Zbehy

GALÉRIA
Dátum: 13.06.2023
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 448
2 min. čítania
MDD v MŠ Zbehy

MDD v MŠ Zbehy

Prvý jún oslavujú všetky deti, je to azda ten najkrajší sviatok pre ne. V tento výnimočný deň je povolené skoro všetko – ako v rozprávke. Takto to bolo aj v našej škôlke.

Od rána sa ozývala hudba, spev a smiech. Hlasné povzbudzovanie pri bláznivých súťažiach, ktoré pripravili pani učiteľky – skákanie vo vreci, prenášanie vajíčok na lyžičke, s fúrikom okolo prekážok, chodenie na detských chodúľoch. Deti dostali krásne darčeky na pamiatku ako pexeso, puzzle, omaľovánky, pomôcka na zdobenie. Každé dieťa sa mohlo povoziť na poníkovi, dať si namaľovať  tvár, zatancovať si na hudbu alebo sa vyjašiť na školskom dvore. Najväčší úspech mala vychádzka na zmrzlinu, kde sme si dobre pomaškrtili. A keďže to bol deň ako z rozprávky, pani učiteľky zahrali krátke bábkové divadielko na záver dňa.

Deň to bol čarokrásny, každý chcel, aby trval ešte dlhšie, ale aj sviatku detí zazvonil zvonec a tak ako každá rozprávka, aj MDD v materskej škole mal svoj koniec.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.