Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výsledok samosčítania v našej obci

Dátum: 07.04.2021
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 765
Výsledok samosčítania v našej obci

Koniec 1.etapy sčítania obyvateľov 

Vážení občania, 

dňa 31.03.2021 sme ukončili 1.etapu sčítania obyvateľov v našej obci - elektronické samosčítanie a najmä aj vďaka Vašej spolupráci má naša obec v tejto chvíli 90,77 % sčítaných obyvateľov. V rámci celého SR to predstavuje 86%  čo je asi 4 844 007 obyvateľov. 

Ďalej Vám dávame do pozornosti, že po tejto etape samosčítania nasleduje etapa tzv.asistovaného sčítania. Termín tohto typu sčítania však stále nie je ešte známy a bude sa odvíjať od vydania rozhodnutia predsedu Štatistického úradu SR a na základe aktuálnej epidemiologickej situácie. Pre účely tohto typu sčítania - asistovaného sčítania bude zriadené tzv.kontaktné miesto ( Obecný úrad Zbehy ), toto kontaktné miesto Vám bude k dispozícii a bude aktívne po dobu 6 týždňov ( toľko bude trvať asistované sčítanie).  Kontaktné miesto nebude slúžiť len pre obyvateľov s trvalým pobytom, ale môžu sa na ňom sčítať aj obyvatelia, ktorí nemajú trvalý pobyt v Zbehoch. O priebehu a spustení asistovaného sčítania Vás budeme informovať prostredníctvom miestneho rozhlasu ako aj webovej stránky. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.