Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hodový víkend Zbehy a Andač

GALÉRIA
Dátum: 04.10.2022
Autor: Starosta obce
Počet videní: 600
Hodový víkend Zbehy a Andač

Hody v Zbehoch a na Andači. 

hodový víkend máme za sebou. Ukončili sme ho koncertom skupín Dora a Desmod. Chcem sa všetkých veľmi pekne poďakovať hlavne za účasť, robíme to pre vás všetkých a záujem nás motivuje robiť viac a lepšie.
Veľké ďakujem patrí kapelám za perfektné vystúpenia. Ďakujem sponzorom, vďaka ktorým sa stal koncert prístupný pre všetkých Zbežanov. Ďakujem všetkým zamestnancom Obecného úradu za ochotu a za spoluorganizáciu. Ďakujem Vierke Fuskovej, predsedkyni kultúrnej komisii, za pomoc a za sprostredkovanie kontaktu na predkapelu Dora. Ďakujem celému tímu Pohostinstva u riaditeľov za občerstvenie, TJ Slovan Zbehy za priestory, fotografovi Matejovi za zdokumentovanie celej akcii, Danici, že napriek povinnostiam na MD si vždy nájde čas na zhotovenie plagátu.
Napriek tomu, že nám počasie veľmi neprialo, sme vďační, že počas hlavných podujatí nebol dážď. Snáď si každý našiel na hodoch niečo, čo sa mu páčilo, či už kolotoče, futbal, zábavy, koncert ...
Ešte raz ďakujem.

Tiež máme za sebou aj hodové popoludnie na Andači. Aj keď bolo počasie všelijaké, to hlavné sme stihli. Veľmi sa chcem poďakovať za účasť. To je to, čo nám dáva motiváciu a vôľu zlepšovať sa a tvoriť nový program. Aj touto cestou sa chcem poďakovať všetkým, ktorí akokoľvek prispeli k organizácii tohto podujatia, menovite pánom farárom, pani poslankyni Monike Fedorovej a pánovi poslancovi Mišovi Gudábovi, pani Mirke Hrebikovej za vybavenie detského kolotoča, Danici za plagát, Pohostinstvo pri ihrisku Zbehy za občerstvenie a cukrovú vatu, všetkým, ktorí sa spolupodieľali na prípravách. Veľké ďakujem patrí tímu Lietajúce rozprávky za skvelý hlavný i sprievodný program. Verím, že sa najmä deťom páčilo, že si užili súťaže a atrakcie, a že na novodobé stvárnenie Rozprávky o Jankovi a Marienke budú ešte dlho spomínať.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.