Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

VIANOČNÉ MESTEČKO A PRIVÍTANIE MIKULÁŠA 2022

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 14.12.2022
Autor: Danica Hallová
Počet videní: 965
VIANOČNÉ MESTEČKO A PRIVÍTANIE MIKULÁŠA 2022

Fotogaléria  - Vianočné mestečko a privítanie Mikuláša 

Dňa 10.decembra usporiadala obec Zbehy v spolupráci s Komisiou pre kultúru a šport a s miestnymi organizáciami 1.ročník podujatia s názvom VIANOČNÉ MESTEČKO A PRIVÍTANIE MIKULÁŠA. Podujatie sa konalo v areáli hádzanárskeho ihriska so začiatkom o 16,00 hod. Vo vianočnom mestečku bolo k dispozícii desať stánkov s tradičným vianočným sortimentom z toho dva stánky patrili ZŠ Zbehy a jeden stánok patril MŠ Zbehy. Výťažok z predaja týchto troch stánkov bol určený pre potreby MŠ a ZŠ Zbehy. Okrem iného mal svoj stánok aj Zväz zdravotne postihnutých v Zbehoch, ktorý vás pohostil mastným chlebom podávaným s cibuľou. Ako občerstvenie sa podávala výborná vianočná kapustnica, ktorú si pripravili futbalisti z TJ SLovan Zbehy a horúci alko alebo nealko punč, čaj a koláčiky, ktoré podávali členovia z organizácie Jednoty dôchodcov. Vianočný program si pripravili aj deti z MŠ a ZŠ, a tiež detský folklórny súbor Zbežanček. Po programe deti privítali Mikuláša, ktorý prišiel so svojimi pomocníkmi čertom a anjelom na koči ťahanom koňmi. Podujatie sme ukončili krásnym ohňostrojom. Obec Zbehy aj touto cestou vyjadruje poďakovanie sponzorom p.Jánovi Magdalíkovi, p. Janke Podhradskej - Večierka Zbehy, p. Dušanovi Vargovi - autoservis Varga Zbehy a p. Vladimírovi Gregušovi. Poďakovanie patrí aj za zhotovenie krásnych fotografií p. Erikovi Nagyovi, p. Martinke Dovičovičovej a p. Sovišovi. Ďakujeme!

Krátke video z príprav Vianočného mestečka si môžete prezrieť na nasledovnom odkaze: 

httphttps://animoto.com/play/V8LFZUkgBDaLaBuPY1qOHQ?fbclid=IwAR19eBmf5wLZq1ivEUrLMx6O9btMCtNnk-EtwwJqL1hjYLCU_J32AK_KTSIs://animoto.com/play/V8LFZUkgBDaLaBuPY1qOHQ?fbclid=IwAR19eBmf5wLZq1ivEUrLMx6O9btMCtNnk-EtwwJqL1hjYLCU_J32AK_KTSI

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.