Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Deň detí v MŠ Zbehy 2021

GALÉRIA
Dátum: 07.06.2021
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 780
Deň detí v MŠ Zbehy 2021

MDD v MŠ Zbehy a karneval 

OSLAVA MDD  V MŠ

 

Od rána nám prialo počasie a my sme si tak mohli užiť jeden z najkrajších dní v roku 1.jún - Medzinárodný deň detí. Sviatok krásny, venovaný všetkým deťom, sprevádzaný šťastným smiechom. Dnes sa dopoludnie v našej škôlke nieslo v znamení Detského karnevalu, v ktorom si detičky preoblečené do krásnych masiek, vyskúšali svoju súťaživosť a športovú zručnosť. Disciplíny zvládli na výbornú a tak náš školský dvor burácal radostnými pokrikmi a zábavnou atmosférou. Veľkým prekvapením pre všetky deti boli Disney postavičky Mickey, Minnie , ktorí nám spríjemnili slávnostný deň. Dnešným dňom sme zahájili oslavu  Dňa detí karnevalovým sprievodom našou obcou až k Obecnému úradu, kde sme si spoločne zatancovali. Radosť v očiach našich detí je pre nás najkrajšou odmenou! Za odmenu si malí šikovníci odniesli domov veľa sladkosti a určite ešte viac krásnych zážitkov!

 Prajeme všetkým detičkám, nielen v tento ich veľký sviatok, ale po všetky dni, aby mali šťastné a spokojné detstvo, aby boli milované a dostávali od svojich blízkych čo najviac pozornosti a lásky.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.