Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Možnosť prevzatia rašeliny a zapožičanie si prívesného vozíka na odvoz zeleného odpadu

Dátum: 26.03.2021
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 1139
Možnosť prevzatia rašeliny a zapožičanie si prívesného vozíka na odvoz zeleného odpadu

Prevzatie rašeliny, zapožičanie si prívesného vozíka na zelený odpad

Vážení občania, 

oznamujeme Vám, že na Zbernom dvore, ktorý sa nachádza v areáli bývalej strelnice, máte možnosť bezplatného odberu rašeliny.  Odber rašeliny je možný počas otváracích hodín Zberného dvora, ktoré sú nasledovné: 

UTOROK:       14,00 - 17,45 hod..

ŠTVRTOK:      14,00 - 17,45 hod. . 

SOBOTA:        8,00 - 11:45 hod. 

rašelina

Ďalej Vám dávame do pozornosti možnosť využiť službu zapožičania si prívesného vozíka na odvoz zeleného odpadu na Zberný dvor. Zapožičanie vozíka je nutné vopred nahlásiť pracovníčke Obecného úradu a uhradiť správny poplatok vo výške 5 eur. Rozmery vozíka sú 3 x 1,5m, celková kapacita bežnej plochy je 4,5 m3. Zamestnanec obecného úradu  Vám tesne pred skončením pracovnej doby pristaví vozík na Váš dvor, kde vozík zostane až do nasledujúceho rána ( odpad si nakladáte sami), kedy ho náš zamestnanec opäť príde vyzdvihnúť a zelený odpad Vám vyvezie na Zberný dvor. Zapožičanie vozíka je možné len v pracovných dňoch a to od pondelku do štvrtku okrem sviatkov a piatka. Vozík neslúži na odvoz iného odpadu ( stavebný odpad alebo odpad patriaci do veľkoobjemového kontajnera) ale slúži výlučne na zelený odpad ako je lístie, konáre, burina, tráva a pod. Bližšie informácie o zapožičaní prívesného vozíka Vám radi poskytneme na t.č. 0904 006 978. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.