Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oslava MDD 2022 + prehľad prác vykonaných v obci k 5.6.2022

GALÉRIA
Dátum: 06.06.2022
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 442
Oslava MDD 2022 + prehľad prác vykonaných v obci k 5.6.2022

podujatie Oslava MDD a práce vykonané v obci k 5.6.2022

V sobotu sa u nás uskutočnilo už tradičné podujatie Oslava MDD.
Podujatie aj počasie sa vydarilo, verím, že potešilo všetky deti.
Aj touto cestou sa chcem poďakovať za organizáciu Danici, pracovníkom OÚ, kultúrnej komisii na čele s Vierkou F., členom Jednoty dôchodcov Zbehy, najmä pani Budinskej a Kralikovej za prípravu koláčov pre našich najmenších, tiež sa chcem poďakovať všetkým účinkujúcim - pani riaditeľkám Janke a Danke zo ZŠ a z MŠ, pani učiteľkám a žiakom za program a súťaže pre deti.
Ďakujeme za ukážky Zásahovej jednotky a služobnej kynológii z justičnej väzenskej stráže (ÚVV ÚVTOS Nitra), ďakujeme tiež dobrovoľným hasičom DHZ Malé Zálužie a príslušníkom hasičského a záchranného zboru v Nitre a Klubu vojenskej histórie z Nitry. Ďakujeme Autoservisu D. Varga za poskytnutie auta na ukážku hasenia pre hasičov a Pohostinstvu na ihrisku, pizzerii pod Agačom za občerstvenie.
Veľké ďakujem patrí všetkým ostatným sponzorom, bez ktorých by sa nepodarilo zorganizovať podujatie v takomto rozsahu.
 
Okrem príprav MDD tento týždeň prebiehalo aj :
- úprava verejnej zelene a kosenie;
- úprava okolia bytových domov a vytvorenie plochy pre altánok;
- prebiehalo kopanie sondy k potrubiu kanalizácie pre potreby prípravy nového projektu.
- dávam do pozornosti dôležitý oznam: v priebehu budúceho týždňa bude prebiehať čipovanie smetných nádob z dôvodu prípravy vážiaceho systému pre komunalny odpad. Preto žiadame občanov, aby vyložili od utorka 7.6. (do ukončenia čipovania, ktoré bude vyhlásené obecným rozhlasom) všetky smetné nádoby pre komunálny a separovaný odpad (aj tie ktoré nepoužívajú). Viac na :

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.