Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prehľad aktivít v obci k 3.7.2022

GALÉRIA
Dátum: 04.07.2022
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 660
Prehľad aktivít v obci k 3.7.2022

prehľad k 3.7.2022

Prinášame stručný prehľad prác za uplynulé obdobie;
- tento týždeň sa niesol v znamení akcií a ich príprav:
✓ v pondelok sa uskutočnil pilotný Deň školy. Aj touto cestou sa chcem poďakovať pani riaditeľke a celému kolektívu ZŠ za pozvanie a organizáciu podujatia, ktoré spája širokú verejnosť a školu;
 
✓ v utorok sa uskutočnilo tradičné podujatie Uvítanie do života detí narodených v roku 2021. Za uplynulý rok sa narodilo v obci až 32 detí, čo je najviac za posledných pár rokov;
 
✓ v stredu sa uskutočnila rozlúčka predškolákov v MŠ aj touto cestou sa chcem poďakovať za pozvanie a organizáciu celému kolektívu ZŠ a rodičom detí MŠ https://www.zbehy.sk/novinka/33019/rozlucka-s-predskolakmi .
 
V stredu sme sa tiež zúčastnili s kolektívom ZŠ predstavenia v SND, aj touto cestou ďakujem za organizáciu stretnutia.
 
✓ vo štvrtok bolo ukončenie školského roka. Celému kolektívu ZŠ ďakujem a všetkým prajem zaslúžený oddych a odpočinok. Vo štvrtok sa tiež uskutočnilo obecné zastupiteľstvo, ktorého uznesenia a zápisnicu nájdete na webovej stránke obce.
 
✓ v sobotu sa uskutočnilo poľovnícke posedenie pri guláši. Organizátorom ďakujem za vydarenú akciu.
Dovoľte mi pozvať vás na ďalšiu plánovanú akciu Letné kino pod hviezdami 8.7. o 20:30 na futbalovom ihrisku https://www.zbehy.sk/.../33026/letne-kino-pod-hviezdami-2022 .
 
- okrem vyššie uvedených akcií prebiehalo kosenie a údržba zelene. Bolo osadené nové dopravné značenie na ceste k družstvu. Boli osadené nové zábradlia nad jarkom pri ZŠ. Začali sa práce na bytovom dome pri KD a práce na parkoviskách pri ZŠ. Prebehla oprava studne na Andači v areáli bývalej MŠ.
 
Dávam do pozornosti oznam od dr. Laukovej https://www.zbehy.sk/.../mudr-zoja-laukova-ordinovanie-v...

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.