Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Otvorenie čakárne pre ľudí nad 55 rokov

Dátum: 22.03.2021
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 830
Otvorenie čakárne pre ľudí nad 55 rokov

Očkovanie ľudí na 55 rokov

Vážení občania, 

dávame Vám do pozornosti, že Ministerstvo zdravotníctva SR spustilo tzv.čakáreň na očkovanie ľudí nad 55 rokov. Určená je pre nich vakcína od firmy AstraZeneca.  Spustením nového registračného formuláru sa zmenil spôsob prihlasovania. Pribudla rola čakateľa, ktorá umožňuje počkať si na uvoľnenie vybraného očkovacieho miesta a termínu v tzv. čakárni. O pridelenie termínu na očkovanie tak nebude rozhodovať už čas registrácie. Čakáreň je miesto, kde sú po zaregistrovaní záujemcovia zaradení do zoznamu čakateľov na termín. Následne budú termíny priraďované podľa veku.  V procese registrácie si budete vedieť vybrať Vami preferované očkovacie miesta (obec, mesto).  Pri priamej registrácii na očkovanie je pri očkovacom mieste zobrazený aj typ vakcíny.  Po zaradení do čakárne budete o pridelenom termíne očkovania informovaní (SMS a e-mailom) najneskôr dva dni vopred. Budete tak mať dosť času sa pripraviť. 

Aké údaje si pripravte pred vyplnením registračného formuláru:

  • meno a priezvisko prihlasovanej osoby,
  • rodné číslo (bez lomky), BIČ alebo iný identifikačný údaj,
  • názov poisťovne (očkovanie je naviazané na povinné verejné zdravotné poistenie),
  • kontaktné údaje: číslo mobilného telefónu a e-mailová adresa,
    • zadajte mobilné telefónne číslo a e-mail, prostredníctvom ktorého s Vami budeme komunikovať ohľadne potvrdení a termínov. Môžete zadať aj číslo a e-mail blízkej osoby, ktorej dôverujete.
  • adresa bydliska: ulica, popisné číslo, PSČ a obec/mesto.

Prihlásiť sa na očkovanie môžete TU

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.