Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

prehľad aktivít a ustanovujúce OZ v zo dňa 15.11.2022

GALÉRIA
Dátum: 25.11.2022
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 588
prehľad aktivít a ustanovujúce OZ v zo dňa 15.11.2022

prehľad aktivít a ustanovujúce OZ

Zdravím všetkých,
v utorok 15.11. sa uskutočnilo ustanovujúce OZ, v ktorom zložili sľub novozvolení poslanci obecného zastupiteľstva, delegovanie členov do Rady školy a voľba členov redakčnej rady, viac na https://www.zbehy.sk/.../zapisnica-z-ustanovujuceho-oz...
Som rád, že sa zasadnutie nieslo v priateľskej atmosfére a pevne verím, že toto pracovné nasadenie a atmosféra bude pretrvávať naďalej v prospech obce i všetkých obyvateľov https://www.zbehy.sk/8854/poslanci-a-komisie-oz
Na pozíciu zástupcu starostu
som sa rozhodol pre pani Ing.Martinu Gondekovú, ktorá už predtým aktívne pôsobila v prospech obce, či už ako šéfredaktorka obecných novín alebo aktívnou činnosťou v oblasti kultúry.
Okrem OZ som sa zúčastnil zasadnutia kultúrnej komisii, kde sme prioritne riešili prípravu predvianočných akcií, viac informácií už čoskoro.
V priebehu týždňa prebiehalo odstránenie stĺpov z chodníka smer Čakajovce. Pokračujú búracie práce v zdravotnom stredisku, výstavba vodovod, výstavba bytový dom a postupná rekonštrukcia pošty.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.