Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prehľad prác za uplynulé obdobie k 4.4.2023

GALÉRIA
Dátum: 05.04.2023
Autor: Obec Zbehy
Počet videní: 410
3 min. čítania
Prehľad prác za uplynulé obdobie k 4.4.2023

Prehľad prác za uplynulé obdobie k 4.4.2023

Zdravíme všetkých,
prinášame stručný prehľad prác za uplynulé obdobie:
-Na Kvetnú nedeľu sa konalo zdobenie veľkonočného stromu a vynášanie Moreny. Ďakujem zamestnancom OÚ, poslancom, Komisii pre kultúru a šport, DFS Zbežanček, folklórnej skupine Zbezanka a všetkým zúčastneným za organizáciu a účasť na spoločnom kultúrnom programe pri príležitosti udržiavania zvykov a tradícií v našej obci. Viac :
- pri príležitosti 20. výročia založenia obecných novín Zbehy informujú chcem aj touto cestou poďakovať pani Magdaléne Bakytovej za dlhoročné vedenie redakčnej rady a za aktívnu prácu v redakčnej rade
- Dávam do pozornosti zmenu času otváracích hodín zberného dvora. V rámci otváracích hodín zberného dvora je pre občanov k dispozícií k odberu kompost. Viac https://www.zbehy.sk/.../otvaracie-hodiny-zberneho-dvora...
-V priebehu budúceho týždňa obec Zbehy spúšťa zber jedlých olejov a tukov, ktorý bude realizovaný výmenným spôsobom. Zber bude prebiehať na zbernom dvore.
Olej môžete odovzdávať v uzavretých PET fľašiach počas otváracích hodín na zbernom dvore. Výmenou za 3 litre použitého kuchynského oleja dostanete 1 liter čerstvého repkového oleja. Viac informácii bude k dispozícii u pracovníčky zberného dvora.
- pripomínam blížiaci sa zápis do našej MŠ, viac https://www.zbehy.sk/.../zapis-deti-do-ms-zbehy-na-skol...
- pozývame vás do obecnej knižnice: tentokrát tematicke knihy Apríl mesiac lesov, Veľká noc a Deň Zeme
Na záver Vám chcem v mene svojom i v mene celého kolektívu OÚ popriať požehnané veľkonočné sviatky naplnené láskou, radosťou a porozumením.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.